Företagsgolf

Golf är inte bara en härlig utmaning, utan det är också en sport med mycket gemenskap. Bygg upp ditt företags laganda genom en heldag eller en skräddarsydd weekend hos oss. Vi utformar ett paket utifrån dina behov och önskemål samt dina anställdas för att ni ska få ut maximalt av er tid hos oss.
​​​​​​​
Välj att hålla det enkelt med en golfrunda och en måltid med god, välkomponerad mat eller lyxa till det med golflektioner, vandring, mat och övernattning. Om ni har olika nivåer av golfkunskap anpassar vi lektionerna efter det så att var och en får ut något av lektionen. Framåt kvällen kan vi också erbjuda karaoke om ni vill ha något roligt att göra efter maten. Om ni är intresserade av att vara produktiva jobbmässigt har vi också konferensrum som har plats för 12-13 personer, med tillgång till projektor och whiteboards.

Vi skräddarsyr efter er

I vår natursköna omgivning kommer ni att kunna slappna av och trivas samtidigt som ni har roligt och kommer varandra närmare i arbetslaget.
​​​​​​​
Tillsammans utformar vi ett paket som passar just er perfekt. Hör gärna av dig till oss om du vill planera in en golfdag eller en skräddarsydd weekend för ditt företag.

Vid generella frågor och funderingar går det också bra att kontakta Bengt Ekenberg på bengt@edagk.com eller 0703450522.

Andra har också tittat på

Bli medlem

Spela golf

Börja spela