Spela

Som medlem på Eda Golfklubb har du en fristad med en naturskön omgivning, en varm gemenskap och bra förutsättningar för att träna precis så mycket som du vill. Det är lätt att hitta speltider och om du vill ha lite tid för dig själv att slappna av på fredag- eller söndagkvällarna har du nästan banan helt för dig själv.

Vi är en gemytlig klubb med en fantastisk miljö, där du får ordentligt med frisk luft bland sjö och träd. Noresunds 18-hålsbana ligger på en halvö i sjön Hugn och ibland är det så vackert att du nästan måste sätta dig ner mellan två hål och beundra utsikten.

De första nio hålen invigdes 27:e maj 1992 och är dagens 10-18, medan de sista nio invigdes 26:e juni 1994 och utgör hålen ett till nio. Banan ritades av Leif Nilsson.

På området finns också en herrgård som byggdes 1762 och har en gammaldags mäktig karaktär som tillsammans med annexen och de fullvuxna ekarna ger en hemtrevlig känsla, i en annars vild och vacker natur. Den vackra herrgården byggdes av Axel Noreen.​​​​​

En helhetsupplevelse

Runt sjön Hugn reser sig Valfjället 311 meter över havet och Hugnåsen, vars höjd är 252 meter, det finns även populära vandringsleder att utforska. Upplev allt vad naturen har att erbjuda medan du tränar på din sving på vår ranch eller slår ut och går några hål runt vår 18-hålsbana.

För att få spela måste du ha ett grönt kort, något du kan ta hos oss.

​​​​​​​Läs mer om det under “Börja spela”.

Läs mer att spela på Eda GOlfklubb

18-hålsbanan

Greenfee

Boka starttid

Lokala regler

Galleri