Träna

På Eda Golfklubb har du goda förutsättningar att utvecklas, oavsett om du precis har börjat med sporten eller om du är en mer rutinerad golfare. Det är lätt att ta sig ut på banan och bansträckningen gör att du alltid kommer upp till klubbhuset, något som gör att du enkelt kan välja själv hur många hål du vill gå.

Vår 18-hålsbana passar perfekt för medelgolfaren och är en bra bana för nybörjare att komma igång på.

Vi har en range där du kan öva på dina slag upp till ungefär 250 meter, en övningsgreen, en övningsbunker och ett övningsområde som är på 16 000 kvadratmeter där du kan slå med dina egna bollar. Övningsområdet hittar du ungefär 300 meter nordväst om rangen och här har du två övningsgreener varav den ena med en bunker. Som längst här kan du slå 130 meter.

Du har också goda möjligheter att få hjälp via våra lektioner som du kan läsa mer om under “Lektioner”.

Rangebollar

Vi har en hög kvalitet på våra rangebollar från Nassau som du kan få i våra automater med antingen tiokronor, polletter eller genom ett bollkort som du kan köpa hos oss. Eftersom det hjälper oss att undvika inbrott när du använder ett bollkort subventionerar vi kortet med 20 procent, vilket skulle motsvara två polletter gratis vid köp av tio polletter. Vi är tacksamma för att du köper kortet samtidigt som det blir smidigare för dig som golfare.
​​​​​​​
Om du har några frågor eller funderingar är det bara att du hör av dig till oss via e-post eller telefon.

Fri Range

Du som vill träna mycket kan köpa ett tillägg för 1000:-
då kan du träna så mycket du vill på rangen bara gå in och fylla på nya drag på kortet så många gånger du vill

Läs mer att träna på Eda Golfklubb

Börja spela

Lektioner