Sponsorer


Välkommen att samarbeta med oss!

På Eda Golfklubb har du chansen att synas inför  över 10000 besökare varje sommar. Den natursköna golfupplevelsen gör oss populära för turister och vi anordnar både mindre och större tävlingar under hela sommaren. Det finns många olika sätt att samarbeta eller sponsra golfklubben och självklart  kan allt anpassas individuellt efter vad som passar just dig och ditt företag. 

Som sponsor hos oss stöttar du en golfklubb med en stark juniorverksamhet, ett miljövänligt tänk där inget miljöfarligt används kring banans skötsel, en högkvalitativ restaurang och en golfshop med brett sortiment och bra priser. Det är enkelt för alla oavsett ålder och förutsättningar att börja spela golf hos oss, både individuellt och genom gruppträning. 

Företagsevent

Vi startar med att slå lite bollar på driving-rangen med hjälp och vägledning, innan vi puttar på vår putting green. Därefter ger vi oss ut på banan och spelar några hål. Efteråt äter vi något gott i vår restaurang. Priser efter överenskommelse beroende på mat, antal och innehåll.
​​​​​​​
Kontakta fredrik@edagk.com

Priser

Enklare profilering 3-12 000:-
Hålsponsring och liknande 12 500-30 000:-
Huvudsponsring från 50 000:-

Individuella upplägg 

Hur kan vi synliggöra er?
På banan, klubbhusområdet, övningsområde, vår hemsida, under tävlingar
Kan vi göra aktiviteter tillsammans med våra medlemmar?
Med den kategori av medlemmar ni är intresserad av, under tävlingar, andra evenemang, genom utflykter, samarbete med andra klubbar, nätverkande
Kan vi göra aktiviteter för era anställda? Kunder, företagsgolf,  prova på golf för alla, har ni behov av lokaler för konferens, kombinera med golf för både etablerade spelare och eller er som ännu ej spelar, vi kan diskutera era önskemål och kombinera det som kan passa er

Huvudsponsorer

Hålsponsorer

Övriga Sponsorer