Tävla

Hitta tävlingsmänniskan i dig

Ett antal helger per sommar har vi klubbtävlingar med bra prisbord på alla. Det är blandade storlekar på tävlingarna men deltagarantalet brukar ligga på mellan 70 och 100 deltagare per tävling.


Veckoliga tävlingar för alla

På Eda Golfklubb kan du också delta i våra veckoliga tävlingar inom klubben där gemenskapen och klubbkänslan är stor. Tävlingarna är generellt niohåls-tävlingar. 

Måndagsbollen är vår tävling på måndagar som brukar kunna ha mellan 30 och 40 tävlande varje tillfälle, här är alla välkomna oavsett förutsättningar och tidigare tävlingserfarenhet. På onsdagar har vi Onsdagsbollen som är en tävling bara för damerna i klubben och Torsdagsbollen är bara för herrarna. På fredagar har vi Fredagsbollen som är för seniorer, både damer och herrar.

Våra veckoliga tävlingar är väldigt uppskattade och ger dig som annars inte skulle tävla en chans att få testa det utan den pressen eller stigman som kan komma med vanliga tävlingar.


Vill du bli en del av tävlingskommittén? 

Om du vill engagera dig ideellt i klubben så är du hjärtligt välkommen, vi behöver hjälp till tävlingar, kommittéer och banan. Kontakta klubbchefen Fredrik Karlsson på +46-571-341 01, tävlingskommittén eller valberedningen så lotsar vi dig rätt.

Läs mer att tävla på Eda Golfklubb

Tävlingskalender

Tävlingshistorik

Tävlingsbestämmelser

Galleri