Köpvillkor för drivingrange

ALLMÄNNA KÖPVILLKOR

Version 2024:1 gäller tills vidare från och med den 8 Maj 2024
Dessa villkor gäller vid köp av rangebollar på webbsidan och genom app Seve RMS från Eda Golfklubb (org nr 872000-7122), nedan kallad “Eda GK”. 1. Priser
  Priserna som anges för våra produkter inkluderar inte moms, eftersom vi som förening/golfklubb inte är momsskyldiga. Detta innebär att de angivna priserna är slutpriser och inga ytterligare kostnader tillkommer.
  Vid ändrade momssatser och andra lagstadgade avgifter ändras våra priser i motsvarande utsträckning enligt de skatteregler som vid var tid gäller i Sverige. Vi reserverar oss mot eventuella skrivfel eller ändringar av tekniska data eller beskrivningar som är utanför vår kontroll.
  Vi äger rätt att ändra offererade priser utan föregående avisering.

 1. Betalningsalternativ
  Vår betalningsleverantör Nets tillhandahåller betalning via betalkort, Swish, ApplePay, MobilePay mfl. Nets villkor godkänner du genom att slutföra ditt köp via webbsidan/appen.
  Genom att klicka på “Slutför köp” accepterar du som kund att köpet innebär ett betalningsansvar.
 2. Leveranser
  Leveransen sker direkt vid köp av värdekort eller vid direkt köp av rangebollar via webbsidan/app. Vid eventuellt felaktig leverans kontakta Eda GK snarast genom fysiska butiken/receptionen eller via kansli@edagk.com

 1. Om ångerrätt
  Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du som kund i vissa fall rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning (detta gäller inte företag). Köp och påfyllda värden som vid köptillfället understiger 400 kr eller som köpts i en fysisk butik eller vid en fysisk dispenser omfattas inte av denna ångerrätt.
  Köp av Top up (påfyllda värden) som överstiger 400 kr som utförts via webbsidan/app är möjliga att ångra inom 14 dagar under förutsättning att nyttjandet inte har påbörjats. Kontakta Eda GK på kansli@edagk.com om du vill använda den ångerrätten.

 1. Reklamation
  Om levererad vara är felaktig eller skadad kan du reklamera den. Kontakta Eda GK på 0571-341 01 eller kansli@edagk.com för information om hur du går tillväga.

 1. Ansvar för fel
  Eda GK ansvar till följd av fel i vara, försening eller skada (såväl direkt som indirekt) är begränsat till vad som följer av dessa Allmänna Försäljningsvillkor samt av konsumentköplagen (1990:932).
  Eda GK ansvarar under inga omständigheter för indirekta skador, följdskador eller någon annan skada till följd av omöjlighet eller svårighet att använda varan eller information, förlust av information eller utebliven vinst i samband med användning av varan som finns tillgänglig på vår webbsida/app.

 1. Beställning
  Genom att genomföra ett köp accepterar du dessa Allmänna Försäljningsvillkor. Genom att acceptera villkoren förbinder du dig att följa villkoren i sin helhet.

 1. Sekretess och säkerhet personuppgifter
  Genom att genomföra en beställning på hemsida eller via appen samtycker du till att Eda GK behandlar dina personuppgifter för de ändamål och på de villkor som framgår av vår integritetspolicy.
Eda Golfklubb
Noresund Ladan 1
673 96 Åmotfors
kansli@edagk.com
+46 571 34101