Mer än golf

Förutom golf så erbjuder Eda kommun på flera olika aktivteter sommar och vinter.


På Noresund kan man förutom spela golf även vandra, vi har en uppgrusad slinga som är 2.2 km lång runt delar av banan och vill man vandra längre så knyts den ihop med en lite längre led på västra sidan av viken till en slinga på 6 km. Banan omges av sjön Hugn som med älven som flyter förbi hål 3 binds ihop med sjön Ränken. Båda sjöarna är bra fiskevatten och i Hugn kan man få bland annat gös,gädda och abborre. Fiskekort kan köpas via www.ifiske.se. Våran krögare hyr ut båtar samt kajaker för er som vill utforska omgivningarna på sjöarna runt banan.

I Charlottenberg ca 15 min bort finns flera köpcentra med all tänkbar shopping för er som vill kombinera golf med shopping. 
Ca 25 min bort finns Arvika som är en trevlig småstad med shopping och uteliv

Vintertid så finns det möjligheter att åka längdskidor på golfbanan då snö kommer i tillräcklig mängd. Desto snösäkrare är Valfjället som ligger på andra sidan sjön Hugn, de har en komplett alpinanläggning och gör egen snö då vädergudarna inte samarbetar. 

Besök gärna www.visiteda.se för att hitta fler aktiviteter i kommunen.
För den som inte kan ta sig runt lederna men ändå vill ta del av  informationsskyltarna utefter lederna så finns flertalet här till höger tillsammans med en karta över leden kring golfbanan.

Andra har också tittat på

Bo vid Eda Golfklubb

Boka boende

Golfpaket